Back to top

Samenwerking

Batuque Capoeira heeft de afgelopen 20 jaar samengewerkt met honderden scholen, gemeentes, kunsteducatie-bureau's en sportbedrijven door heel Nederland. Daarnaast hebben we onze kunsten vertoond op festivals, bedrijfsevenementen, feesten, buurtcentra, sportgala's, straatfeesten, openingen, noem maar op! We komen graag op uw evenement, hoe groot of klein ook...

   

  Reacties 

  Klik hier voor Recensies op onze Google vermelding

  "Ik wilde je nog even laten weten dat ik je les enorm leuk vond op de school. Prettige ontspannen sfeer, goed opgebouwde les met leuke verschillende werkvormen (samenwerken, nadoen, kijken en begeleiden etc.) Ik vind je ook een heel prettige docent. Kalm, maar wel duidelijk. Dank dat ik even mocht kijken, om een indruk te krijgen."

  Renske Hoogervorst, consulent dans & adviseur H'Art Haarlem.

  Referenties

  Ook werken wij regelmatig samen met:

  Nieuwe Veste Breda, Sportunie, Scholen in de Kunst Amersfoort, NEOS Amersfoort, Koorenhuis Den Haag, St Wijsneus Amsterdam, St Swing Alkmaar, Haarlem Art, Pier-K, IQ Events Delft, Partou kinderopvang, SKW kinderopvang Amsterdam, 2Samen Den Haag, Kleinkunstig, SenW Den Haag, SWDH.

  Capoeira workshop op school

  Zeer leuke lessen verzorgd voor zowel derde als vierde klassen van een vmbo-school. Goede klik met de leerlingen. Elke leerling werd bij de les betrokken.Ook leerlingen met een blessure krijgen een rol, zodat ook zij een leuke les ervaren. De leerlingen zijn actief bezig en krijgen ook nog een stukje Braziliaanse cultuur mee.

  Nick S

  Inclusieve activiteit!

  De workshop voor de dansgroep voor mensen met een verstandelijke beperking en hun vrijwilligers en begeleiders was geweldig! Iedereen kon meedoen, iedereen werd positief uitgedaagd en iedereen genoot! Het was een hele mooie, inclusieve activiteit.

  M Pols

  Workshop voor leerlingen

  Leuke ervaring van de cultuur uit Brazilië. Het was heel gezellig en grappig om dit te doen. Ook werden de leerlingen uit hun comfortzone gehaald, door capoeira te doen. Veel leerlingen doen een teamsport en hebben door deze workshop kennis gemaakt met een bijzondere vechtsport.
  De leerlingen en docent vonden het een leuke ervaring!

  Groetjes uit de derde klas van het Vellesan College
   

  Workshop Havo / VWO

  Als docent van klas 3 havo en vwo heb ik getuige mogen zijn van een inspirerende en super enthousiaste capoeradocent, die de leerlingen een workshop gaf. Een aantal leerlingen overweegt nu serieus om zich voor capoera op te geven! Dank, namens de leerlingen!

  Alma Wolfs

  Capoeira show

  De door ons geboekte show was te gek, super atletische artiesten met drums en aanstekelijke Braziliaanse energie. Publiek mocht ook meedoen, helemaal top

  jantine Winter