Back to top

Capoeira Show

Capoeira biedt een fantastische mix van atletische vechtkunst, spectaculaire acrobatiek, harmonieus spel, theater, traditionele muziek en Braziliaanse cultuur voor alle podia.
Als flexibele act heeft Batuque Event vele mogelijkheden voor shows en demonstraties. Groot of klein, binnen of buiten, voor alle soorten evenementen en publiek. Live Capoeira-muziek geeft een opzwepend ritme voor de spelers om hun beste kunsten te vertonen, maar combinaties met bijvoorbeeld drumbands of Dj’s zijn ook mogelijk.
Shows waarbij het publiek actief mee kan doen of combinaties van shows met workshops zijn altijd een succes. Boek hier zonder extra kosten van een kantoor direct bij de artiesten zelf!

Samba en Maculele

Een Capoeira show kan worden uitgebreid met Maculelê. Deze ritmische dans komt ook uit Brazilië en combineert percussie, zang en dans met stokken en machetes tot een opzwepend geheel. Voor de echte Braziliaanse sfeer kan een Samba-band met drums  natuurlijk niet ontbreken! 

Een kleine greep uit onze optredens en workshops van de afgelopen 25 jaar:

Olympisch Sportcentrum Papendal, Nike, Heineken, Coca-Cola, Team Olympic, Holland Casino, Horecava, Festival Mundial Tilburg, Dunya Festival Rotterdam, Roots Festival Amsterdam, Parkpop Den Haag, Tropeninstituut Amsterdam.

Workshop met entertainment

Capoeira: de Braziliaanse culturele expressie van vechtkunst op live muziek, met dans en acrobatiek. Breng de traditie en cultuur van Brazilië naar uw speciale gelegenheid met onze professionele capoeira dansers, die niet alleen getalenteerde performers zijn, maar ook hun skills kunnen overbrengen door middel van een gelegenheids workshop.

Boek hier zonder extra kosten van een kantoor direct bij de artiesten zelf! We staan garant voor entertainment op je evenement! Onze unieke show maakt gegarandeerd indruk, heeft een hoog tempo en een grote impact, en zal het publiek van begin tot eind boeien.

Onze Braziliaanse thema-act is ideaal voor festivals, bedrijfsevenementen, open dagen, schoolfeesten, galadiners, ceremonies, thema-evenementen, carnavals, productlanceringen en nog veel meer.

Voor meer informatie, bel: 06-44596721