Back to top

Capoeira Workshop

Leer soepel bewegen als een Capoeira pro op live muziek. Onze workshop is een muzikaal en sportief feestje met alle elementen die het Capoeiraspel zo bijzonder maken: vechtdans, acrobatische trucs, percussie en zang met Braziliaanse energie. Een unieke en uitdagende groepsworkshop voor beginners en atleten, kinderen en ouderen. De traditionele Braziliaanse muziekinstrumenten geven daarbij een bijzondere en energieke sfeer.

Voor deelname aan een workshop is geen speciaal sportief vermogen nodig. Omdat Capoeira zo veelzijdig is kan iedereen van jong tot oud meedoen met het spel of met de muziek. De uitdaging, gezelligheid en groepsdynamiek van Capoeira maken een ideaal groepsuitje voor alle doelgroepen. 

Boek hier zonder extra kosten van een kantoor direct bij de workshopgevers zelf! Heeft u een idee voor onze workshop op uw evenement, bel of mail dan even voor vrijblijvende informatie!

info@capoeira-events.nl * 06.44596721

Mogelijkheden en thema's

Onze Capoeira workshops worden op maat gemaakt en zijn zeer flexibel. Ervaren workshopleiders van de Batuque Capoeira groep kunnen op de meest diverse locaties uit de voeten: binnen en buiten, op een feest, CKV dag, festival, teambuilding uitje, kinderfeestje of sportdag. Workshops kunnen altijd worden gecombineerd met een demonstratie of show voor een spectaculaire afsluiting met de hele groep.

Hiernaast kunnen de workshops met een specifieke focus of verdieping worden gegeven:

  • Groepsvorming en dynamica. Wij bieden een speciaal programma voor mentoren om hun klas in het VO te observeren en het groepsproces in kaart te brengen met behulp van de Transactionele Analyse methode.
  • Koloniale geschiedenis en de uitwerking hiervan op huidige vraagstukken in de samenleving (achterstand en discriminatie), en vooral ook de oplossingen die Capoeira hiervoor biedt: inclusiviteit, interculturele communicatie en positiviteit.